Viktig info angående forumet

Update 2018-11-19: Du kan fortfarande nå det gamla forumet för att komma åt större delen av dina gamla poster, t.ex. din projekttråd, och kopiera in i det nya. Du hittar det gamla forumet på https://nordicr.com/forum_old/

Av många olika anledningar så kom vi fram till den stund när vårt webbhotell uppdaterade databastypen som vårt forum använder. Det resulterade i att forumet slutade fungera och vid uppdatering till senaste versionen av phpBB (mjukvaran som forumet är baserat på) visade det sig att forumet hade så många speciallösningar (grundfilerna var sedan långt tillbaka modifierade) att det kraschade totalt.

Vi kom fram till att det fanns två lösningar på det hela:

1. Lägga upp det gamla forumet igen och få en massa felmeddelanden.
2. Lägga upp den senaste versionen av phpBB och börja om på ny kula.

Valet föll på alternativ två vilket vi alla tycker är olyckligt, men var nödvändigt för att hålla hela webbsajten säker för hackare och för att lättare kunna göra nödvändiga uppdateringar.

Tyvärr innebär detta att alla inlägg försvunnit, liksom alla användarkonton. Ni är säkert många som är jättearga på webbteamet nu, men det var som sagt nödvändigt. Samtidigt så har forumet under det senaste året varit väldigt lite använt, med bara något enstaka inlägg per månad.

 

Så vad händer nu?

Vi kommer inom den närmsta tiden att sätta upp strukturen för forumet igen. Det vill säga med alla olika avdelningar, medlemsfunktion osv. Eftersom det här sker av oss på fritiden ber vi om överseende för att det kan ta allt från några dagar till några veckor.

Du måste registrera som användare igen
Eftersom alla användare tagits bort från forumet måste du på nytt registrera dig på forumet. Din gamla inloggning kommer inte att fungera.

Var är rabattkoderna?
Letar du efter rabattkoder till våra partners så är du välkommen att höra av dig till styrelsen på info@nordicr.com så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt. Vi kommer inom kort att lägga upp dessa igen, antingen på forumet eller på hemsidan. Vi ser över hur vi ska sköta detta på bästa sätt framöver.

Som sagt, vi ber åter så mycket om ursäkt för det inträffade och hoppas att ni förstår.

 

Mvh webbsektionen och styrelsen