Träffrapport Österlenrundan 2019

Österlenrundan 2019 - samling hos Bil Bengtsson

Lördagen den 2 juni gick vår traditionsenliga träff Österlenrundan av stapeln. Tyvärr hinner jag själv inte med att ta så mycket bilder då det ständigt är någon ny att diskutera med eller något som måste lösas under dagen. Men lite kommer här.

Vi började baka 05:15 inför dagens lunch, och sen lämnade jag frun mitt bakandet för att åka till Volvohandlaren Bil Bengtsson. På eget initiativ fixade jag tröja åt Johan där som hjälpt många i klubben med att hitta delar “som inte finns” enligt andra Volvohandlare. Johan med medarbetare bjöd alla träffdeltagare på frukost och bra rabatt på delar.

Sen gick resan vidare till förbi några slott för att stanna en stund i trädgården hos föräldrarna till grundarna av Fogarolli. Där vi drack massor av kaffe, chai latte, choklad m.m. och käkade av det nybakade brödet och precis nygjord marmelad.

Det blev sedan en sväng till Hallamölla, Skånes högsta vattenfall, där jag fick skämmas över att vägen nästan regnat bort. Efter det bar det av till Lövestadby där det bjöds på lekar/tävling medans vi fixade till käket.
Det bjöds på colslaw , pulled pork och chicken, sen lite prisutdelning.

Stort tack till alla som gjorde detta till en härlig träff.
Lika härligt varje år.

Hälsningar Fredde

Bilder och film

Bilder från träffen hittar du i forumet.

Film från Österlenrundan 2019
Foto: stiffeairphoto Photo and Video