Ferrita Sweden AB

Ferrita Sweden logotyp 2024Medlemmar i NordicR erbjuds 10 % rabatt på Ferritas ordinarie prislista på avgassystem till personbilar.

Rabatten gäller även specialtillverkning av avgassystem på lyft, så kallade byggen, enligt gällande prislista. Rabatten gäller ej frakt eller eventuell monteringskostnad och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Obs! För närvarande kan bara svenska medlemmar erhålla rabatten.

Så här beställer du:

Via telefon
Ring in din beställning till kundsupport på telefon 0221-180 70 (öppen vardagar 08.00-17.00)
Uppge ditt medlemsnummer i NordicR.

Via e-post
Skicka ett mejl till mail@ferrita.com (öppen vardagar 07.00-17.00)
Uppge ditt medlemsnummer i NordicR.

På plats i Köping
Berätta att du är medlem i NordicR och visa upp ditt medlemskort.

Obs! Rabatten gäller endast dig som är betalande medlem i NordicR OCH finns med på medlemslistan här på hemsidan. Tänk på att det kan ta några dagar, och ibland någon vecka, efter att du betalat tills du finns med på listan. Medlemsfrågor besvaras av medlem@nordicr.com

Om Ferrita Sweden AB

Ferrita grundades 1959 och finns i Köping i Västmanland. Ferrita är en av dom ledande i Skandinavien och utvecklar och tillverkar rostfria avgassystem för alla typer av fordon. Bland annat tillverkar man avgassystemen till premiummodellerna för en stor svensk fordonstillverkare.

Sedan 1991 ägs och drivs Ferrita Sweden av Micael Ljungström:

– Jag är glad att även NordicR väljer Ferrita som leverantör. Vi har många Volvoentusiaster och klubbar runt om i världen som vi samarbetar med och nu får vi möjligheten att bygga en plattform med er medlemmar som ambassadörer för vår kvalité och det är kul.

Länk: www.ferrita.com