Läderspecialisten – ny samarbetspartner!

Våra samarbetspartners är viktiga för att föreningen ska kunna utvecklas och för att du som medlem ska få valuta för medlemsavgiften. Därför är vi nu glada att kunna presentera Läderspecialisten som samarbetspartner till klubben.

Läderspecialisten säljer produkter för skinn, läder och textilvård. De flesta av våra produkter kommer från engelska Furniture Clinic. Produkterna är inriktade på vård, underhåll och reparation av främst möbler, bilinredningar, kläder, väskor och skor med mera. Furniture Clinic är det ledande varumärket på den engelska marknaden och vi är mycket glada över att kunna sprida deras produkter och kunskap även till den svenska marknaden.

Som medlem i NordicR erbjuds du 15 % rabatt på sortimentet i deras webbutik: http://www.laderspecialisten.se/

Beställ färdigblandad färg matchad för T-5R (inredningskod 3871):

Läderspecialisten säljer läderfärg som matchar stolarna i 850 T-5R. Nyansen är mycket lik färgen när stolarna var nya. Färgen blandas på beställning efter ett färgprov från en äkta T-5R. Perfekt för dig som ägare till en T-5R som vill fräscha upp en sliten stol. Färgen hittar du på https://www.laderspecialisten.se/laderfarg/laderfarg-bilinredningar/laderfarg-volvo

Den här färgen passar också 850R med inredningskod 3875. Arkivet med färgprover kan komma att utökas med fler R-modeller i framtiden.

Glöm inte att även beställa ytfinish

För att renovera stolarna i din T-5R behöver du förutom matchad läderfärg även en läderfinish. Den ger rätt glans och en slitstark yta. Rekommenderad glans till T-5R är “Satin”, som är ganska neutral mitt emellan matt och blank. Läderfärgen i sig är blank, så om man bara lägger på denna så blir resultatet att man får en blank fläck, vilket gör att infärgningen inte ser snygg ut…

Besök deras hemsida för instruktioner om infärgning/renovering:
http://www.laderspecialisten.se/l%C3%A4 … s-r%C3%A5d

Söker du en annan nyans/färg?

Läderspecialisten hjälper dig gärna att färgmatcha. Då behöver de en liten flik av skinnet (ca 2×2 cm) med den färg som önskas (går ofta att hitta och skära loss undertill stolarna). Skicka in färgprovet i ett kuvert, samt meddela i ett mejl att ni gjort detta. Kostnaden för färgmatchning är 100 kr.

Mer info om vad våra partners erbjuder och hur du nyttjar dessa erbjudanden kan du läsa om i medlemsdelen i forumet.